Wozniacki til kvartfinalen på halvannen time

Presset av Wickmayer i Florida.

SUVERENT ANDRESETT: Caroline Wozniacki snudde det første settet men dundret inn 6-0 i det andre. Foto: REUTERS/Robert Sullivan
SUVERENT ANDRESETT: Caroline Wozniacki snudde det første settet men dundret inn 6-0 i det andre. Foto: REUTERS/Robert SullivanVis mer

Caroline Wozniacki brukte halvannen time på å ta seg til kvartfinalen i WTA-turneringen i Florida mandag. Hun slo ut belgiske Yanina Wickmayer.

Den belgiske jenta la virkelig press på den danske 21-åringen i første sett, men etter at Wozniacki hadde ligget under med 4-5, tok hun seg sammen og vant til slutt settet med 7-6.

I annet sett var det i grunnen bare en spiller på banen, og den danske yndlingen halte hjem seieren med 6-0. Dermed vant hun også kampen og sikret avansement.

Wickmayer har tidligere i turneringen vist at hun er en svært god spiller. Hun slo. blant andre, ut Kim Clijsters, men mot Wozniacki var hun sjanseløs. De to har møtt hverandre fem ganger, og det er blitt dansk seier i alle oppgjørene.

Nå får Wozniacki en svært tøff motstander i kvartfinalen. Da venter amerikanske Serena Williams på den andre siden av banen. Williams tok seg til kvartfinalen med solid 7-5, 6-3 seier over Samantha Stosur mandag.

(NTB-Ritzau)