Wozniacki til semi etter 3-0 i første sett

Da trakk motspilleren seg.

LETT VEI: Victoria Azarenka (venstre) fra Hviterussland måtte kaste inn håndkleet etter bare tre game i kampen mot danske Caroline Wozniacki i California.Foto: SCANPIX/REUTERS/Danny Moloshok
LETT VEI: Victoria Azarenka (venstre) fra Hviterussland måtte kaste inn håndkleet etter bare tre game i kampen mot danske Caroline Wozniacki i California.Foto: SCANPIX/REUTERS/Danny MoloshokVis mer

Caroline Wozniacki fikk en lettere vei til semifinalen i Indian Wells-turneringen i tennis enn hun hadde trodd.

Allerede etter at den danske superspilleren hadde tatt en 3-0-ledelse i første sett, var kampen mot hviterussiske Victoria Azarenko over. Den hviterussiske spilleren måtte trekke seg på grunn av en skade, og dermed var Wozniacki klar for semifinalen.

Også den tidligere verdenseneren Maria Sharapova fra Russland tok seg til semien, der hun skal møte nettopp Wozniacki.

Sjarapova måtte slite mer enn dansken for å ta seg videre. I kampen mot kinesiske Peng Shuai, åpnet Sjarapova bra, men fikk det tyngre etter hvert. Hun vant det første settet 6-2, men tapte 5-7 i det andre. I tredje sett ble det 6-3 til Sjarapova og avansement, men da hadde kampen vart i to timer og 22 minutter.

Wozniacki vant sin fjerde seier på seks møter mot Azarenko, og hun nådde en semifinale for fjerde gang på rad i de turneringene hun har spilt i det siste.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt for tiden. Resultatene har vært veldig gode i det siste. Det ser ut som om alt går min vei, sa Wozniacki etter å ha satt den hviterussiske spilleren utenfor. Nå gleder hun seg bare til å møte Sjarapova i semifinalen i California, og det er liten tvil om at den danske jenta er storfavoritt til å vinne den kampen.

(NTB)