I FORM:  Caroline Wozniacki, Foto: NTB Scanpix
I FORM: Caroline Wozniacki, Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wozniacki tok seg enkelt videre

God start på Wimbledon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki har fått en god start på Wimbledon-turneringen. Onsdag slo hun seg videre til 3. runde.

Det britiske hjemmehåpet Naomi Broady ble slått 6-3, 6-2, og etter to runder har ikke Wozniacki avgitt flere enn tre game i noe sett. Det er særlig på grunn av gode server.

- Jeg har alltid servet godt på gress, og det gjør jeg nå også. Det føles fint å få noen gratis poeng med godt plasserte server, og det gir meg også sjansen til å spille aggressivt, sa Wozniacki.

Neste motstander blir den 16-årige kroaten Ana Konjuh, som Wozniacki aldri tidligere har møtt. Konjuh slo ut belgiske Yanina Wickmayer onsdag.

Mens 16.-seedede Wozniacki gikk greit videre, forsvant en annen tidligere verdensener rett ut av turneringen. Viktoria Azarenka spilte bare sin tredje kamp siden hun skadet foten i januar og tapte 3-6, 6-3, 5-7 for serbiske Bojana Jovanovski, som er nummer 45 på WTA-rankingen.

Den 7.-seedede hviterusseren sa at hun vet det vil bli tøft å klatre tilbake til toppen.

- Jeg er ikke jevn nok. Jeg gjør for mange feil, og det kommer til å by på mye hardt arbeid å få det til, sa Azarenka, som kommer til å spille mye i den nordamerikanske hardcourtsesongen fram mot US Open.

12.-seedede Flavia Pennetta røk også ut av Wimbledon-turneringen onsdag, med tap i strake sett mot amerikanske Lauren Davis.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer