I FORM:  Caroline Wozniacki, Foto: NTB Scanpix
I FORM: Caroline Wozniacki, Foto: NTB ScanpixVis mer

Wozniacki tok seg enkelt videre

God start på Wimbledon.

Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki har fått en god start på Wimbledon-turneringen. Onsdag slo hun seg videre til 3. runde.

Det britiske hjemmehåpet Naomi Broady ble slått 6-3, 6-2, og etter to runder har ikke Wozniacki avgitt flere enn tre game i noe sett. Det er særlig på grunn av gode server.

- Jeg har alltid servet godt på gress, og det gjør jeg nå også. Det føles fint å få noen gratis poeng med godt plasserte server, og det gir meg også sjansen til å spille aggressivt, sa Wozniacki.

Neste motstander blir den 16-årige kroaten Ana Konjuh, som Wozniacki aldri tidligere har møtt. Konjuh slo ut belgiske Yanina Wickmayer onsdag.

Mens 16.-seedede Wozniacki gikk greit videre, forsvant en annen tidligere verdensener rett ut av turneringen. Viktoria Azarenka spilte bare sin tredje kamp siden hun skadet foten i januar og tapte 3-6, 6-3, 5-7 for serbiske Bojana Jovanovski, som er nummer 45 på WTA-rankingen.

Den 7.-seedede hviterusseren sa at hun vet det vil bli tøft å klatre tilbake til toppen.

- Jeg er ikke jevn nok. Jeg gjør for mange feil, og det kommer til å by på mye hardt arbeid å få det til, sa Azarenka, som kommer til å spille mye i den nordamerikanske hardcourtsesongen fram mot US Open.

12.-seedede Flavia Pennetta røk også ut av Wimbledon-turneringen onsdag, med tap i strake sett mot amerikanske Lauren Davis.

(NTB)