Wozniacki tok sin første seier mot Serena

- Hun servet bedre enn noensinne, sier Williams.

FULL STREKK: Caroline Wozniacki under kampen mot Serena Williams under turneringen i Key Biscayne i Florida.  Foto: Robert Sullivan, Reuters/Scanpix
FULL STREKK: Caroline Wozniacki under kampen mot Serena Williams under turneringen i Key Biscayne i Florida. Foto: Robert Sullivan, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Caroline Wozniacki storspilte og servet så godt at Serena Williams ble sendt ut av WTA-turneringen i Florida i natt.

Det har vært snakk om at den danske yndlingen har vært inne i en aldri så liten tenniskrise etter at hun falt ned fra topplassen av rankingen, men mot Serena Williams reiste hun seg skikkelig igjen.

Wozniacki vant 6-4 i begge settene, og selve mener hun at servene hennes ble avgjørende.

- Jeg visste at dersom jeg ikke servet godt, så ville det bli vanskelig, sa dansken. Hun er seedet som nummer fire i turneringen.

Det var første gang i karrieren at Wozniacki klarte å slå Serena Williams. De har tidligere møtt hverandre tre ganger, men Williams har vunnet alle tidligere møter. Senest skjedde det i US Open i fjor.

Imponert 30 år gamle Williams la ikke skjul på at hun var imponert over Wozniackis spill i kvartfinalen natt til onsdag, og det var særlig servene Williams snakket om.

- Hun servet klart mye bedre enn hun noensinne har gjort tidligere, slo Williams fast etter kampen. Og med seieren kan den danske ungjenta igjen begynne å se mot topplassen på rankingen igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer