<strong>TRØST:</strong>  - Det er en vanskelig tid for meg nå. Takk for alle hyggelige beskjeder. Jeg er så glad for at jeg er Liverpool-fan nå, for da vet jeg at man aldri går alene, skriver Wozniacki. Foto:Andrew Redington/Getty Images/AFP
TRØST: - Det er en vanskelig tid for meg nå. Takk for alle hyggelige beskjeder. Jeg er så glad for at jeg er Liverpool-fan nå, for da vet jeg at man aldri går alene, skriver Wozniacki. Foto:Andrew Redington/Getty Images/AFP Vis mer

Wozniacki trøster seg med Liverpool etter Rory-brudd

- Vanskelig tid for meg nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det kom åpenbart som et sjokk for Caroline Wozniacki at det planlage bryllupet med golfstjernen Rory McIlroy ble avlyst.

McIlroy sendte ut pressemelding om bruddet med tennisyndlingen onsdag. Først torsdag kom det en reaksjon fra Wozniacki.

- Det er en vanskelig tid for meg nå. Takk for alle hyggelige beskjeder. Jeg er så glad for at jeg er Liverpool-fan nå, for da vet jeg at man aldri går alene, skriver Wozniacki.

Hun sikter til sangen «You'll Never Walk Alone», som Liverpool-supporterne synger.

Wozniacki forlovet seg med McIlroy nyttårsaften. Sist helg sendte kjendisparet ut innbydelser til bryllupet, men onsdag sa McIlroy at han hadde fått kalde føtter.

Danske Wozniacki har slitt med et vondt kne. Det er uklart om hun stiller til start i Roland Garros, det åpne franske tennismesterskapet, søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer