Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wozniackis Wimbledon-oppladning slaktes

- Ingen med respekt for seg selv spiller inne midt i utendørssesongen.

KRITISERES: Caroline Wozniacki lader opp til Wimbledon på hardcourt. Det synes ikke alle er like lurt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau
KRITISERES: Caroline Wozniacki lader opp til Wimbledon på hardcourt. Det synes ikke alle er like lurt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau Vis mer

Caroline Wozniacki (20) går egne veier foran Wimbledon-turneringen. Det er det ikke alle som liker.

Som den eneste av forhåndsfavorittene har hun lagt forberedelsene til en turnering i Farum. Den avvikles innendørs på hardcourtunderlag og ikke på gress.

Et særdeles strategisk dårlig valg om en skal tro den tidligere danske toppspilleren Peter Bastiansen.

- Ingen spiller med respekt for seg selv velger å spille innendørs midt i utendørssesongen. Du ser ikke Djokovic, Nadal eller Federer fly rundt å spille innendørs mellom Roland Garros og Wimbledon, sa Bastiansen.

Wozniackis far og trener Piotr Wozniacki ler av kritikken.

- Hvis noen har nøklene som gjør Caroline til vinner av Wimbledon, så tar jeg imot dem med det samme. Men når jeg hører om dette, så ler jeg bare. Det er ikke nøkler til suksess, bare snakk, mente pappa Wozniacki.

Verdenseneren mener at spill på hardt underlag er perfekt som omstilling til Wimbledon.

- Jeg har snakket med folk som har vunnet Wimbledon som mener at hardcourt vil gi en ypperlig omstilling. Der kan du arbeide med teknikk og løpemønster der ballene går raskt, sa Piotr Wozniacki.

(NTB)