Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wrestlingstjerne funnet død

Forsvant på svømmetur.

WRESTLER OG SKUESPILLER: Shad Gaspard. Her fra premieren på «Terminator Genisys» i Los Angeles i 2015. Foto: Rich Fury/Invision/AP, File
WRESTLER OG SKUESPILLER: Shad Gaspard. Her fra premieren på «Terminator Genisys» i Los Angeles i 2015. Foto: Rich Fury/Invision/AP, File Vis mer

Shad Gaspard (39), tidligere profesjonell wrestler i WWE, ble funnet død onsdag, tre dager etter han forsvant på svømmetur. Det skriver Fox News.

Gaspard tok sønnen Aryeh med på stranda i Los Angeles søndag, før begge ble fanget i en sterk havstrøm sammen med flere andre. Sønnen ble reddet, men Gaspard forsvant i bølgene.

- Da Gaspard ble sist sett av livvakten, hadde han blitt tatt av en bølge og dratt ut i havet, sa politiet i Los Angeles mandag.

CONOR MCGREGOR: Etter å ha opplevd dalende sportslig suksess de to siste årene offentliggjør iren i dag at han legger hanskene på hylla. Foto/Video: NTB Scanpix/CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Kona har vist sin takknemlighet for myndighetenes arbeid og fansens støtte i den pågående leiteaksjonen de siste dagene.

- Jeg er takknemlig for dem som først reddet Aryeh og til livvakter, kystvakter, dykkere, brann- og politibetjenter for innsatsen bak å finne vår elskede Shad, sa kona i uttalelsen.

Onsdag ble Gaspard erklært død. En kropp ble funnet nære Venice Beach i morgentimene, ifølge politiet i Los Angeles. Familien har blitt informert om dødsfallet.

Shad Gaspard er kjent for sin profesjonelle karriere innen wrestling, og har i ettertid levd skuespillerdrømmen. I WWE var han én av to i duoen Cryme Time. Innen skuespilleryrket har han hatt en rolle i filmene «Get hard» og «Think like a man too», i tillegg til TV-seriene «The game» og «From dusk til dawn».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!