Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wright-Phillips avgjorde for City

Matchvinner mot Vancouver Whitecaps.

MATCHVINNER: Shaun Wright-Phillips (midten) kjemper for tilværelsen i Manchester City, og leverte en god søknad ved å bli matchvinner i nattas treningskamp mot Vancouver Whitecaps.Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press/Darryl Dyck
MATCHVINNER: Shaun Wright-Phillips (midten) kjemper for tilværelsen i Manchester City, og leverte en god søknad ved å bli matchvinner i nattas treningskamp mot Vancouver Whitecaps.Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press/Darryl Dyck Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shaun Wright-Phillips ble matchvinner med et flott langskudd da Manchester City slo Vancouver Whitecaps 2-1 tirsdag.

Den brasilianske spissen Camilo ga hjemmelaget Vancouver ledelsen etter en halvtimes spill, men Manchester City snudde kampen i annen omgang.

John Guidetti stanget inn utligningen for City etter 68 minutter. Seiersmålet kom seks minutter før full tid og var en perle i krysset fra Shaun Wright-Phillips.

- Ja, det var fint. Jeg er glad for at Shaun scoret. Han spilte bra, og det gjorde også John, sa City-manager Roberto Mancini til klubbens nettsted.

Neste kamp for Manchester City er mot David Beckham og hans Los Angeles Galaxy søndag.

(NTB)