Wright-Phillips vil snakke med Chelsea

Men det får han ikke lov til. Ennå.

(Dagbladet.no): Manchester Citys talentfulle høyrekant Shaun Wright-Phillips er svært ettertraktet på overgangsmarkedet i England. I går avslo City et bud på 20 millioner pund fra Chelsea. I dag tok saken en ny vending da 23-åringen slo på telefonen til Citys styreformann John Wardle.


Wright-Phillips fortalte at han ville snakke med Chelsea - noe som i så fall vil være svært uvanlig all den tid klubbene ennå ikke er enige om prisen på en eventuell overgang. Det som uansett blir resultatet av ønsket til vingen, er at det nå er klinkende klart at han ønsker seg vekk fra City og hjem til London.

Wright-Phillips skulle også spilt i en treningskamp i dag, men en halvtime før kampstart ble han fjernet fra lagoppstillingen.

Nå frykter City at de skal få mindre for stortalentet enn de ellers ville fått.

- Det som har hendt i dag betyr ikke nødvendigvis at vi selger Shaun, sier City-manager Stuart Pearce i følge PA.

Som minner alle om at spilleren fortsatt har tre år igjen av kontrakten med Manchester City.

- Vi kan nok ikke holde på en spiller som ikke vil være her, men samtidig er det viktig for oss at vi får riktig pris for en spiller av hans kaliber. Hvis vi ikke får det, så har han en ganske lang kontrakt, slår Pearce fast.

Shaun Wright-Phillips har spilt for City i en årrekke og etablerte seg på det engelske landslaget forrige sesong etter storspill på Citys høyrekant.

- Hvis Shaun drar fra klubben vil jeg ta ham i hånda og ønske ham lykke til videre. Han vil alltid være velkommen i Manchester City - bortsett fra når han spiller for motstanderlaget.

Det er ventet at Chelsea vil gå i nye forhandlinger med City over helga.