Wycombe møter Chelsea i semifinalen

Tottenham mot vinneren av Liverpool og Arsenal.

(Dagbladet.no): Division Two-laget Wycombe Wanderers overrasket stort ved å slå ut Charlton i kvartfinalen i ligacupen på tirsdag.

I dag ble de trukket mot Chelsea i semifinalene, som spilles over to kamper.

- Det er en fantastisk trekning. Uansett hvem vi hadde fått ville det blitt vanskelig. Det er en fantastisk prestasjon, og vi har fortjent retten til å være her, sier Wycombe-manager Paul Lambert ifølge BBC.

Laget fra den nederste divisjonen av fire i ligasystemet spiller hjemme mot Mourinhos menn 9. eller 10. januar, mens returkampen spilles på Stamford Bridge to uker seinere.

- Det blir en gigantisk kamp for oss mot et lag som kan vinne både Champions League og Premier League, sier Lambert.

I den andre semifinalen er Tottenham klare, mens den andre plassen går til enten Liverpool eller Arsenal. Kvartfinalen som skulle vært spilt på Anfield denne uka ble utsatt på grunn av tåke. Kampen er satt opp 9. januar.

Tottenham får hjemmekamp først 17. januar, mens de reiser til enten Anfield eller Emirates Stadium uka etter.

KLARE FOR CHELSEA: Her scorer Jermaine Easter det eneste målet i kampen mellom Wycombe og Charlton tirsdag. Nå venter Chelsea i semifinalen. Foto: Reuters/Scanpix
KLARE FOR CHELSEA: Her scorer Jermaine Easter det eneste målet i kampen mellom Wycombe og Charlton tirsdag. Nå venter Chelsea i semifinalen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Wycombe møter Chelsea i semifinalen