- X er den ukjente. Men jeg vil holde det hemmelig

Ødegaard om feiringa.

Strømsgodset - LSK 2-1

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Martin Ødegaard (15) var kampens store spiller med to scoringer i 2-1-seieren mot LSK.

Etter begge målene feiret 15-åringen med å sette pekefingrene i kryss.

- X, det er den ukjente. Men jeg vil holde det hemmelig. Det er bare en intern greie. Jeg ønsker ikke å si noe om hvem eller hva det er, sier Ødegaard til Dagbladet og øvrig presse etter kampen.

- Er det til noen på tribunen eller som ser på?

- Det vil jeg ikke si noe om, sier Ødegaard med et lurt smil.

Krav Først satte han inn 1-0 etter et soloraid fra midtbanen. Så la han på til 2-0 etter en kontant avslutning i vinkelen fra 11 meter.

- Det har vært en fin uke med debut i EM-kvaliken og så to mål nå. Det var to fine scoringer og spesielt den siste er jeg fornøyd med, sier Ødegaard.

Ødegaard ble også nærmest oppskriftmessig kåret til banens beste av de 7000 tilskuerne i Drammen. 15-åringen holdt tidvis lekestue med både overstegsfinter og lekre pasninger.

NY FEIRING: Tomålsscorer Martin Ødegaard feiret med å sette pekefingrene i kryss. Han vil ikke si hva gesten betyr.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NY FEIRING: Tomålsscorer Martin Ødegaard feiret med å sette pekefingrene i kryss. Han vil ikke si hva gesten betyr. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har spilt bedre kamper, men jeg scorer to mål og det er jeg fornøyd med. Det stilles jo mer krav nå når jeg kommer fra landslaget, sier Godset-spilleren.

På besøk Etter sesongen reiser Ødegaard til flere klubber i Europa for å se på forholdene.

- Det stemmer at det fort kan bli noen besøk hos klubber etter sesongen. Men det er for å være sikker på et eventuelt valg i framtida, sier Godset-spilleren.

Ødegaard legger til at det bare er aktuelt å spille for en klubb der han er en del av A-stallen.

Flere av Europas største klubber er koblet til supertalentet - og både Real Madrid og Barcelona er nevnt som interesserte klubber.

- Jeg vet nesten ikke noe mer enn dere, sier Ødegaard.