Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

X-Games i Norge på 17. mai

X-Games flyttes - og arrangeres midt i 17. mai-feiringen

X Games-festen i Norge flyttes fra Hafjell til Bærum og Oslo. 2018-utgaven arrangeres 16-20. mai.

TIL FORNEBU: X-Games. Her er Silje Norendal i aksjon da hun tok gull i øvelsen Big Air i Hafjell i fjor. Foto: Peter Gløersen / Snowboardforbundet
TIL FORNEBU: X-Games. Her er Silje Norendal i aksjon da hun tok gull i øvelsen Big Air i Hafjell i fjor. Foto: Peter Gløersen / Snowboardforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arrangøren bekrefter i en pressemelding torsdag at X Games i år skal arrangeres på Fornebu i Bærum og Skur 13 i Oslo med snowboard, ski og skateboard på programmet.

Selve arrangementet finner sted fra 16. til 20. mai.

På Fornebu skal det settes opp et 55 meter høyt stillas der snøproduksjon sørger for at utøverne kan utføre sine triks i sol og vårvarme.

- Vi er veldig stolte over å få være arrangørkommune for et så stort og unikt arrangement, sier Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog.

Hun tror X Games vil sette Fornebu og Bærum på kartet.

- Ikke bare på norgeskartet, men på europakartet og verdenskartet. At X Games nå kommer til Bærum er ekstra hyggelig ettersom mange av verdens beste utøvere, nettopp kommer fra vår kommune, sier Hammer Krog.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!