Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Xabi Alonso i strupen på Ronaldo og hans Nike-sko

Noen krangler blir man aldri for gammel for.

BARNSLIG KRANGEL: Xabi Alonso var ikke redd for å si sin mening om Cristiano Ronaldos fotballsko til ham på trening. Her er de to fra en kamp tidligere i sesongen. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB scanpix
BARNSLIG KRANGEL: Xabi Alonso var ikke redd for å si sin mening om Cristiano Ronaldos fotballsko til ham på trening. Her er de to fra en kamp tidligere i sesongen. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fotballspillere er fotballspillere, og noen diskusjoner blir man aldri for gamle for uansett hvilket nivå man spiller på.

En evig krangel Det beviste Real Madrids Cristiano Ronaldo og Xabi Alonso på trening i forkant av 1-1-kampen mot Athletic Bilbao.

De to tok nemlig opp den evige krangelen om hvilke fotballsko som er best, og Xabi Alonso var ikke nådig mot Nikes frontfigur Cristiano Ronaldo.

- Adidas har tradisjoner. Nike er for basketball, åpner Alonso ballet med, og får med det Ronaldo til å stoppe undrende opp og spørre ironisk:

- Basket? Disse skoene er for de beste fotballspillerne, svarer Real Madrids nummer sju.

- For toppspillere, ja, men de er laget av plastikk, skyter det ut fra Alonso, før han fortsetter:

- Nike har vært en del av fotballen i tre dager. Adidas har vært til stede siden 70-tallet. Nike har vært her i tre dager, gjentar Alonso.

Tapte terreng Om opptrinnet, som du kan se her, sørget for dårlig stemning i troppen, er heller uvisst. Det som derimot er sikkert, er at Real Madrid tapte terreng til byrival og nå serieleder Atlético Madrid.

For mens Real Madrid spilte 1-1, tok Atlético full pott da de nedsablet Real Sociedad hele 4-0.

I tillegg til at det hvitkledde hovedstadslaget ikke fikk med seg alle poengene fra San Mames, ble Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa observert i heftig diskusjon før lagene gikk til pause.

På toppen av det hele ble Cristiano Ronaldo utvist ikke lenge før slutt.

Real Madrid har like mange poeng som Barcelona, og de to spanske gigantene befinner seg tre poeng bak Atlético Madrid etter 22 runder.

Hva mener du? Skriv hvilket merke du mener lager de beste fotballskoene i kommentarfeltet under!

Hele Norges coronakart