Xabi Alonso tror på England og Frankrike i EM

- Har både gode spillere og historien på sin side.

SER FLERE FAVORITTER: Spanias Xabi Alonso hadde gode år i Liverpool. Han tror på England og Frankrike i det kommende EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Miro Kuzmanovic
SER FLERE FAVORITTER: Spanias Xabi Alonso hadde gode år i Liverpool. Han tror på England og Frankrike i det kommende EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Miro KuzmanovicVis mer

Den spanske midtbanespilleren Xabi Alonso tror at de tidligere dobbelte EM-vinneren England og Frankrike kommer til å gjøre det bra i EM.

30-åringen sier det vil være skikkelig dumt å undervurdere England og Frankrike i sluttspillet, som går i Polen og Ukraina, og som avsluttes 1. juli.

- Jeg mener at begge disse lagene er blant den gruppen av EM-deltakere som kan nå veldig langt i turneringen. De har både gode spillere og historien på sin side. Derfor tror jeg på dem, sier Xabi.

- Her er det snakk om to landslag som er konkurransesterke. Det er turneringslag begge, og de kan nå de målene de har satt seg. Begge har kapasitet til å vinne EM-gullet, mener Xabi, som til daglig spiller for Real Madrid.

(NTB)