Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Xavi: - Mahrez god nok for Barcelona

Men hadde ikke hørt om Leicester-spilleren før sesongen.

FÅR ROS: Barcelona-legenden Xavi Hernández hadde ikke hørt om Leicester-stjernen Riyad Mahrez før sesongstart. Nå mener veteranen at Mahrez er god nok til å spille for katalanerne. Foto: aul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock
FÅR ROS: Barcelona-legenden Xavi Hernández hadde ikke hørt om Leicester-stjernen Riyad Mahrez før sesongstart. Nå mener veteranen at Mahrez er god nok til å spille for katalanerne. Foto: aul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona-legenden Xavi Hernández hadde ikke hørt om Leicester-stjernen Riyad Mahrez før sesongstart. Nå mener veteranen at Mahrez er god nok til å spille for katalanerne.

Mahrez har hatt en utrolig sesong i Premier League så langt. 25-åringen har foreløpig bidratt med 16 scoringer og elleve målgivende pasninger i serien. Algerieren har dermed vært en sterk bidragsyter til at Leicester topper serien etter 31 runder.

Al Sadd-spiller Xavi (36), som hadde en stor karriere i Barcelona, hadde ikke engang hørt om Mahrez før sesongstart. Nå mener veteranen altså at Mahrez er god nok til å spille på aller høyeste nivå.

- Mahrez er en veldig god spiller. Han har virkelig «eksplodert» denne sesongen. Han kan nå spille for alle de europeiske toppklubbene, sier Xavi til Al Araby Al Jadeed, ifølge Sky Sports.

- Er han god nok for Barcelona også?

- Ja, hvorfor ikke? Han kan spille for Barcelona i framtiden. Han har talentet. Men det (Barcelonas spillerlogistikk) er ikke opp til meg, minner Xavi om.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart