Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Xavi mener Barca er umodne

- Vi må bli mer voksne, sier han.

Etter at Barcelona misbrukte muligheten til å knappe inn på Real Madrid ved å spille 2-2 mot Almeria søndag, mener Xavi Hernandez at spillerne ikke er modne.

Real tapte nemlig 0-1 for Deportivo La Coruna lørdag, og Barcelona kunne ha kuttet forspranget til rivalen til fem poeng, men klarte bare 2-2 i bortemøtet med middelhavsfarer Almeria.

- Vi har bare tatt ett poeng på de tre siste kampene, og det gjør det veldig vanskelig å ta igjen Real Madrid, sa Xavi.

Barca ledet både 1-0 og 2-1, men klarte ikke å ta full pott.

- Vi må lære oss å kontrollere kamper, spesielt når vi leder. Vi må bli mer voksne og bedre på flere ting, som for eksempel dødballer mot oss, som kostet oss to baklengsmål mot Almeria, fortsatte han.

Det skiller nå sju poeng opp til Real Madrid for katalanerne. To poeng bak Barcelona jager Villarreal.

(NTB)

HAR MYE Å LÆRE: Barcelona-spiller Xavi er klar på at laget hans må bli bedre på en del områder for å kunne konkurrere i toppen. Foto: JOSE LUIS ROCA/AFP/SCANPIX
HAR MYE Å LÆRE: Barcelona-spiller Xavi er klar på at laget hans må bli bedre på en del områder for å kunne konkurrere i toppen. Foto: JOSE LUIS ROCA/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media