Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Yaya Touré frustrert over media: - Du forstår min avsky

Lei av kritikk når han ikke leverer på banen.

IRRITERT: Manchester Citys Yaya Touré.
Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
IRRITERT: Manchester Citys Yaya Touré. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Yaya Touré tar et oppgjør med engelske medier i et stort intervju med franske L'Equipe. Han har sett seg lei på at det skapes overskrifter i England hver gang han ikke presterer på banen.

- Alle tror jeg er glad. Jeg har vunnet titler, tjent mye penger, men nei, jeg er ikke glad, sier Touré til franske L'Equipe, gjengitt av Sky Sports.

Touré var ikke i sin beste form mot slutten av forrige sesong. Denne sesongen har han imidlertid innledet på strålende vis.

City-spilleren klager på at journalister omtaler sesonginnledningen hans som en «ny begynnelse».

- Du forstår min avsky. Når jeg gjør det dårlig så fremhever de det (engelske journalister journ.anm.). Når jeg gjør det bra, sier de ingenting. Deres metoder har alltid irritert meg slik at jeg blir distrahert, sier Touré.

Hovedpersonen mener han ikke har hatt noen formdupp. Han peker blant annet på at han spilte i Afrikamesterskapet, noe som gjorde at han mistet nesten to måneder med Premier League-spill.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!