Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ydmyk Kalla knuser Zlatan i ny kåring

- Det er vanskelig å fatte.

VINNER: Charlotte Kalla er Sveriges mest populære idrettsutøver. Foto: Scanpix
VINNER: Charlotte Kalla er Sveriges mest populære idrettsutøver. Foto: Scanpix Vis mer

Charlotte Kalla gjør det igjen. For annet år på rad banker hun Zlatan Ibrahimovic i kampen om å bli Sveriges mest populære idrettsutøver.

Det er i Aftonbladets kåring den sympatiske langrennsyndlingen topper foran fotballstjernen i Paris Saint-Germain. Hun er med på 46 prosent av de spurtes tre utvalgte som Sveriges beste idrettsutøver. Zlatan oppnådde 39 prosent, mens svømmeren Sarah Sjöström fikk 26 prosent.

Kalla gikk også til topps i avisens tilsvarende avstemning i fjor. Denne sesongen tok hun ett VM-gull (10 km), men måtte se seg slått av de norske utfordrerne på de andre distansene under VM på hjemmebane.

- Det er vanskelig å fatte, men man blir både stolt og glad. Det føles som en flott oppsummering av det 2015 har vært for meg, med VM på hjemmebane i Falun som høydepunkt. Dette er en stor bonus, sa Kalla til avisen.

Ved siden av gullet på 10 kilometer fri teknikk tok hun også bronse både på 30 kilometer klassisk fellesstart og på 2 x 7,5 km med skibytte. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media