Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ydmyk Messi hyller hele laget etter Barca-suksessen

- Barcelona er ikke avhengige av oss.

YDMYK: Lionel Messi tror ikke Barcelona er avhengige av «MSN»-trioen. Her fra 2013, da Barcelona møtte Vålerenga på Ullevål. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
YDMYK: Lionel Messi tror ikke Barcelona er avhengige av «MSN»-trioen. Her fra 2013, da Barcelona møtte Vålerenga på Ullevål. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lionel Messi vil ikke være med på at Barcelonas suksess utelukkende er tuftet på samarbeidet mellom Neymar, Luis Suárez og ham selv.

Den katalanske storklubbens giftige spissrekke, som for lengst har fått klengenavnet «MSN» etter forbokstaven i trioens etternavn, har vært en håndfull for nær sagt samtlige forsvarsrekker denne sesongen.

Onsdag Arsenal som fikk smake Barcelona-juvelenes ferdigheter i returkampen i mesterligaens åttedelsfinale. Suárez, Messi og Neymar gjorde hvert sitt mål i 3-1-seieren på Camp Nou.

Etter kampen sa Arsenal-manager Arsène Wenger at de tre måltyvene, som til sammen har gjort 106 mål denne sesongen, gjør «hverdagslivet om til kunst».

Mener mange bidrar Messi er imidlertid ikke enig i at stjernerekka i øyeblikket bærer hele Barcelona-laget.

- Jeg tror ikke Barcelona er avhengige av oss tre på topp. Vi har en stor spillerstall, og den består av mange flere enn bare tre spillere, sier han.

- Vi forsøker å bidra både offensivt og defensivt, men ikke dermed sagt at laget er helt avhengig av oss, tilføyer argentineren.

Barcelona nærmer seg sin sjette La Liga-tittel på åtte år. Ned til serietoer Atlético Madrid skiller det i øyeblikket åtte poeng med ni kamper igjen å spille. Påfyll av sølvtøy til premieskapene på Camp Nou kan det også bli når Sevilla er motstander i cupfinalen i mai.

Hyller mentaliteten Messi mener lagets vinnermentalitet er hemmeligheten bak suksessen.

- Samholdet er godt mellom ikke bare Suárez, Neymar og jeg, men i hele garderoben, sier han.

- Den ydmykheten laget har, og mentaliteten til stadig å forbedre oss som om vi ikke hadde vunnet noen ting, er styrken i gruppa. Det er det mest positive, tilføyer argentineren.

Søndag er Villarreal motstander i ligaen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart