Ydmyk Sastre beklager til media og fansen

Ble for opptatt av meg selv.

BEKLAGER: Fjorårets Tour-vinner Carlos Sastre beklager nå at han langet ut mot journalister på mandag. Cervelo-rytteren har levert en skuffende Tour de France. Foto: AP Photo/Bas Czerwinski)
BEKLAGER: Fjorårets Tour-vinner Carlos Sastre beklager nå at han langet ut mot journalister på mandag. Cervelo-rytteren har levert en skuffende Tour de France. Foto: AP Photo/Bas Czerwinski) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fjorårets Tour-vinner Carlos Sastre er kjent som den hyggeligste karen i feltet, men på pressekonferansen mandag sprakk det for den sindige spanjolen.

Cervelo-rytteren kalte journalistene «respektløse» og klagde over at duellen Contador — Armstrong fikk all oppmerksomhet.

I dag kom unnskyldningen.

- Denne Touren har ikke gått slik jeg ønsket og jeg har kjent at noe var galt siden starten. Jeg prøvde å ta meg sammen og kanskje ble jeg for opptatt av meg selv og tok ut mine egne problemer i møte med andre, skriver Sastre i en pressemelding på sin egen nettside.

- Har ikke vært takknemligCervelo-laget hadde som mål og vinne grønn og gul trøye før årets ritt. En nokså ambisiøs målsetning, også tatt i betraktning at verken Sastre eller Hushovd har kremen av hjelperyttere med seg.

I den meget selvkritiske pressemeldingen beklager Sastre overfor lagkameratene sine.

- Jeg var i dårlig humør og generaliserte overfor journalister, men alle er ikke like. Det er mange journalister som alltid behandler meg bra. Jeg viste også en dårlig holdning til mine lagkamerater og har ikke vært takknemlig nok for deres hjelp. Jeg håper jeg har lært, skriver Sastre videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer