Forbauset over Østberg og Johaug

Ydmyket av Johaug: - Pinlig

Federico Pellegrino og Teodor Peterson var blant utøverne som ble slått av Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg i går. Pinlig, mener Emil Iversen. Pellegrino kontrer, mens Maurice Manificat er forbløffet av to grunner.

STRATEGI: Federico Pellegrino (ble slått av tre norske kvinner i går. Det er en del av en strategi han har igangsatt - for å prøve å ta knekken på sprintrival Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STRATEGI: Federico Pellegrino (ble slått av tre norske kvinner i går. Det er en del av en strategi han har igangsatt - for å prøve å ta knekken på sprintrival Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MERÅKER (Trondheim): Kvinnene og herrene gikk akkurat samme løypa i gårsdagens renn i skitouren, altså 34 kilometer fristil i kupert terreng i Meråker.

Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg klokket inn på henholdsvis 1.26.32 og 1.26.36.

Selv om de stort sett gikk alene i front - spesielt Johaug - var disse tidene så gode at de ville ha slått flere av herrene i gårsdagens verdenscuprenn.

Det er spesielt imponerende med tanke på alle de flate partiene de gikk gjennom - i motsetning til når man sammenlikner Johaugs tid opp monsterbakken i Val di Fiemme med herrene - og vinden som hun måtte kjempe gjennom, der majoriteten av herrene kunne utnytte hverandres dragsug.

Johaug og Østbergs tider var så gode at de gikk raskere enn 13 herrer, deriblant profiler som Federico Pellegrino og Teodor Peterson, som begge har flere verdenscupseirer i sprint.

Peterson og Pellegrino ble slått av så vel Johaug som Østberg og Heidi Weng i går på løpstid - riktignok uten at de skviset alt ut av appelsinen.

Svensk motgnag

Da Dagbladet gjorde dem oppmerksomme på dette, kom smilet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer