Ydmyket i garderoben

MOLDE (Dagbladet): Molde- Lillestrøm 4- 0. - Jeg er bare et menneske jeg også, sier Karl Oskar Fjørtoft. I går var han i mislykket kontraktsmøte med Molde-lederne klokka 10.00. Da han møtte til kamp noen timer seinere, var drakta hans fjernet fra garderoben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Molde Fotballklubb har gjort det bra på banen, men heller dårlig utafor i ukene før seriestart. Konflikten rundt den sparkede klubblegen Kjell Erik Strømskag nådde toppen i helga da klubbstørrelser som Stein Olav Hestad (680 kamper) og oppmann Tor Gunnar Hagbø trakk seg fra klubben i solidaritet med Strømskag.

I går demonstrerte Molde-ledelsen på nytt at temaet personalbehandling bør opp på neste bedriftsseminar:

Karl Oskar Fjørtoft - sentral midtbanespiller i klubben de fem siste sesongene og fast på laget i hele vinter - har vegret seg mot å skrive under på det eneste kontraktsforslaget han er forelagt. Det ga i går konsekvenser han neppe hadde tenkt seg.

Ikke overrasket

- Jeg møtte i garderoben og trodde jeg var i troppen. Skjønte på treninga mandag at jeg neppe skulle spille. Da var drakta mi fjernet. Først trodde jeg det bare var kødd. Men det viste seg å stemme, sier Karl Oskar, som kom inn i garderoben blant de siste, men måtte tusle ydmyket ut og se kampen fra tribunen.

- Er du overrasket over at slikt skjer i Molde?

- Nei, jeg er ikke overrasket over at dette er måten å behandle oss på. Jeg har ikke hatt sånne saker før, men jeg synes det er merkelig og drastisk. Og veldig trist for meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer