Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid fortsetter å slite

Ydmyket Real Madrid - feiret som Ronaldo

Zinedine Zidanes menn står med fattige ett poeng på to kamper i årets Champions League. Det sørget Emmanuel Dennis Bonaventure og Club Brugge for.

KOPIERTE RONALDO: Emmanuel Dennis Bonaventure herjet med Real Madrid i deres egen storstue. Foto: NTB/Scanpix
KOPIERTE RONALDO: Emmanuel Dennis Bonaventure herjet med Real Madrid i deres egen storstue. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
  • Real Madrid - Club Brugge 2-2 (0-2)

Etter å ha startet Champions League på katastrofalt vis, fortsatte nedturen for Zinedine Zidanes Real Madrid i kveld. Manageren har faktisk aldri opplevd å ikke vinne turneringa som hovedtrener, ettersom han tok hovedstadslaget til seier i turneringa i både 2016, 2017 og 2018.

Denne sesongen ser det imidlertid ut til å bli tøffere. Sesongen ble åpnet med 0-3 for Paris Saint-Germain på Parc des Princes, før det ble fulgt opp med 2-2 hjemme for «lilleputten» Club Brugge.

Ett poeng på to kamper er langt fra optimalt.

Forvirring

Allerede etter åtte minutter havnet VAR i fokus. Pasninga inn i bakrom til Percy Tau, som igjen spilte den til målscorer Emmanuel Dennis Bonaventure, var det det ble dømt på.

Først vinket dommerteamet av for offside, men reprisen i VAR-rommet viste at det var et par centimeter onside.

Dermed var Real Madrids Champions League-mareritt i gang igjen. Denne gang i egen storstue.

- Merkelig scoring

Emmanuel Dennis Bonaventure havnet igjen i fokus. Spissen snappet opp ballen fra en klønete Luka Modric, som gjorde en skjebnesvanger feil. Bonnaventure holdt på å snuble da han kom alene med Thibaut Courtois, men overlistet sisteskansen likevel.

Dermed sto det 2-0 til Club Brugge på Santiago Bernabeu, bare minutter før pause, og Bonaventure hadde satt sitt andre for dagen.

Men ikke nok med det.

Brugge-spilleren ydmyket Bernabeu på den ultimate måten. Nemlig ved å dra Cristiano Ronaldos signaturfeiring, på hans tidligere hjemmebane og foran et lag som stort sett har vært en skygge av seg selv etter at portugiseren dro til Serie A.

Holdt til pause

Real Madrid pressa på, og både Karim Benzema og Lucas Vazquez var nære å redusere før pause. Men Brugge og Simon Mignolet holdt unna, og dermed gikk lagene inn i garderoben på stillinga 2-0 til belgierene.

Selvfølgelig til øredøvende pipekonsert fra et kresent «Los Blancos-publikum»

- Dette var merkelige scoringer, oppsummerte Viasat-ekspert Rune Bratseth i pausen.

Mignolet fortsatte storspillet også etter pause, og holdt Real Madrid-spillerne unna da de presset på som verst tidlig i andreomgang.

Istedet var det Emmanuel Dennis Bonaventure som igjen var farlig frampå. Han snappet opp ei fryktelig pasning fra Sergio Ramos, før han satte fart mot mål. Der fintet han verdensmester Raphael Varane på rumpa, før han kom alene med innbytte-keeper Alphonse Areola.

Franskmannen gjorde en kjempejobb og stoppet avslutninga som ville sikret total ydmykelse.

Mer VAR-drama

VAR måtte igjen i aksjon. Men denne gang gikk den riktig vei for Real Madrid. Sergio Ramos stanget ballen i mål fra fire meter, men scoringa måtte sjekkes for offside.

TV-bildene gjorde at det så ut som om midtstopperen var på feil side, men VAR-teamet ville det annerledes. Scoringa ble godkjent.

Dramatikken stoppet ikke der. Seks minutter før slutt pådro Brugge-kaptein Ruud Vormer seg sitt andre gule kort etter å ha vært alt for sein inn i ei takling på unggutten Vinicius Junior.

Seks tøffe minutter med en mann mindre gjensto for belgierne.

Det skulle likevel bare ta sekunder før Casemiro headet inn utligninga. Det hele skjedde på frisparket hjemmelaget fikk som følger av utvisninga.

Real Madrid presset på, men det var Brugge som fikk den største sjansen på overtid.

Ingen av lagene klarte imidlertid å utnytte sine muligheter, og dermed endte det 2-2 på Santiago Bernabeu.

Real Madrid befinner seg for øyeblikket sist i gruppe A i Champions League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling