Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern München på tabelltopp

Ydmyket rivalen i «seriefinalen»

Bayern München vant 5-0 mot Borussia Dortmund.

MÅLSHOW: Robert Lewandowski scoret to mål i slaktingen av Dortmund. Polakken er toppscorer i Bundesliga. Foto: Andreas Gebert / Reuters / NTB Scanpix
MÅLSHOW: Robert Lewandowski scoret to mål i slaktingen av Dortmund. Polakken er toppscorer i Bundesliga. Foto: Andreas Gebert / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München knuste Borussia Dortmund med 5-0 i «seriefinalen» i Bundesliga-fotballen lørdag.

Vertene ledet 4-0 til pause, og seieren gjør at Bayern overtok tabelltoppen og har ett poeng mer enn Dortmund med seks kamper igjen å spille.

Bayern var i slag og lot ikke gjestene få en sjanse i mange minutter. Mats Hummels ordnet 1-0 etter ti minutter. 1.-omgangen ble et mareritt for Borussia Dortmund. Bayern presset på i alle ledd og skapte mange farlige situasjoner.

Seieren gjør at Bayern-trener Niko Kovac kjøpte seg en buffer med tanke på å beholde jobben. Han overtok klubben i fjor sommer, men har i perioder hatt problemer med å levere resultatet tilhengere og klubbledelsen er tilfreds med.

Bayern er også klar for den tyske cupens semifinale.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!