Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ydmyket

BERGEN (Dagbladet): Brann- Lillestrøm 1- 3. Brann-publikumet hadde store forventinger om seiersspill. Ti minutter før slutt vendte de spillerne ryggen og forlot stadion i sinne. Dermed er alt er ved det gamle i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann-trener Harald Aabrekk hang også med hodet etter kampen, men tror likevel at hjemmepublikummet vil komme tilbake til neste hjemmekamp.

- Jeg tror det kommer enda flere neste gang. Mitt tips er at 15 000fyller tribunene. Bergenserne er et raust folk og gir ikke opp etter et tap, men de hadde fortjent langt bedre enn dette, sier han.

- Dette var skammelig dårlig av oss, forklarer Raymond Kvisvik.

- Må vinne

Styreformann Harald Schjelderup er ikke fullt så optimistisk.

- Jeg er imponert over at vi trakk over 14 000 til denne kampen. Men nå må vi vinne borte mot Tromsø. Det er viktig for økonomien vår at optimismen kommer raskt tilbake hos publikum, sier Schjelderup. Det bor definitivt mye mer i dette laget enn hva de fikk vist i dag, sier Schjelderup, som ikke vil høre noe snakk om krisestemning allerede nå.

Tar skylda

Å være målvakt i Brann er omtrent like krevende som å være styreformann. Og Magnus Kihlstedt opplevde et mareritt i sin debut på ny hjemmebane - mot gamle kolleger i LSK.

- Jeg må ta mye av skylda for at vi tapte. Det var antakelig riktig av dommeren å vise meg ut. Jeg kom for seint inn i duellen. Men jeg kommer sterkt tilbake, lover svensken.

Det var etter to minutters spill i andre omgang at det fatale skjedde. Heidar Helgusson stormet i retning Brann-målet. Utenfor 16-meteren kom en utrusende Kihlstedt alt for seint inn i duellen. Helgusson ble slaktet ned, og dommer Tom H. Øvrebø hadde bare et valg, å trekke fram det røde kortet.

- Kihlstedt feilvurderte situasjonen. Og etter utvisningen ble trykket på spillerne enda større. Det glapp både i konsentrasjonen og fokus på arbeidsoppgavene, forklarer Aabrekk.

- Vi klarte ikke å omstille oss raskt nok. I de første ti minuttene etter utvisningen klarte vi ikke å samle oss i forsvar. Det var i den perioden LSK scoret to ganger. Nå må vi gå i oss selv og forberede oss grundig til neste kamp, sier Brann-kaptein Arne Vidar Moen.

SKUFFET: Den finske nyervervelsen Mika Kottila klarte ikke å utrette noe som helst på topp for Brann i går.