«Yeahhhh United United United»

City-spiller jublet for byrivalens seier på Twitter. Nå beklager han.

JUBLET MED UNITED: Sam Jones spiller for ungdomslaget til Manchester City, men jublet sammen med United-fansen da Ashley Young og Manchester United slo Blackburn 2-0. Foto: JON SUPER/AP/TWITTER
JUBLET MED UNITED: Sam Jones spiller for ungdomslaget til Manchester City, men jublet sammen med United-fansen da Ashley Young og Manchester United slo Blackburn 2-0. Foto: JON SUPER/AP/TWITTERVis mer

(Dagbladet): Sist måned hentet Manchester City en waliser ved navn Sam Jones fra Cardiff.

Men unggutten har ikke fått den beste starten i sin nye klubb.

Sist mandag greide han ikke å skjule sin begeistring da Manchester United senket Blackburn de siste ti minuttene, og rykket fra byrival City i kampen om ligagullet.

«Yeahhhhhhhhhh united united united» skrev Jones på sin Twitter-profil da Antonio Valencia banket inn 1-0 fra spiss vinkel, skriver Manchester Evening News.

Da Ashley Young så punkterte det hele med et pent skudd fra 16 meter konstaterte City-unggutten:

«Game over! Ashley Young you king!»

Om Jones forventet at ingen skulle legge merke til gledesutbruddene hans tok han selvsagt veldig feil. Det tok ikke mange minuttene før City-supportere skjelte ham ut på Twitter, uten at Jones lot det gå innpå seg.

Først da klubben reagerte innså han at det å juble for Manchester United-scoringer kanskje ikke er det lureste man gjør som City-spiller - særlig når ligagullet står mellom de to Manchester-klubbene.

Nå har han slettet de mest entusiastiske meldingene, men han har retweetet meldinger fra andre som blant annet hyller David de Gea.

Samtidig beklager han til City-fansen.

«Til alle City-fans, jeg vil gjerne si unnskyld til de som ble støtt av mine twittermedlinger. Jeg innser at jeg ikke skulle sagt de tingene. Klubben har gitt meg en påminnelse om ansvaret som følger med å være City-spiller.»

PROVOSERTE: Disse Twitter-meldingene falt naturligvis ikke i god jord blant City-fansen.
PROVOSERTE: Disse Twitter-meldingene falt naturligvis ikke i god jord blant City-fansen. Vis mer