Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Yeovil spiller på engelsk nivå tre. Mot United frykter treneren at spillerne blir star-struck

Har gitt selfie-nekt.

SELFIE-NEKT: Yeovil, som spiller på engelsk nivå tre, tar i dag mot Manchester Uniteds stjernegalleri. I den forbindelse er lagets trener bekymret for at spillerne skal bli star-struck. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY
SELFIE-NEKT: Yeovil, som spiller på engelsk nivå tre, tar i dag mot Manchester Uniteds stjernegalleri. I den forbindelse er lagets trener bekymret for at spillerne skal bli star-struck. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY Vis mer

Fotballstudio 16.30: Yeovil - Manchester United

(Dagbladet): League One-laget Yeovil møter i ettermiddag Manchester Uniteds stjernegalleri i FA-cupens tredje runde. Yeovil sliter i bunnen i det som er engelsk nivå tre, og er ikke ventet å få en enkel oppgave.

Lagets trener, Gary Johnson, har advart sine spillere mot å bli såkalt star-struck i oppgjøret, og har innført selfie-nekt.

- Jeg vil ikke at gutta skal drive og ta selfies med Wayne Rooney. Vi skal i en kamp der vi skal prøve å stoppe et av verdens beste lag. Så det kommer ikke til å tas noen selfies når jeg er i nærheten, sier Johnson til Western Gazette ifølge BBC.

Han innrømmer likevel at han er bekymret for at spillerne skal bli satt ut av United-stjernene, men at han likevel ikke kan gjøre noe med det han mener er naturlig.

- Dette er noe som kan skje bare èn gang, og noen av guttene får kanskje ikke sjansen igjen. Jeg er sikker på at de kommer til å tenke «Kan jeg få skoene til Wayne Rooney?» Du veit det kommer til å skje. Men vi må ha fokus på kampen. Det gjør ingenting etter at kampen er over, men jeg kommer til å reagere hvis spillerne bytter drakter før den tid, sier Johnson.

FA-cupen er den eneste cupen United fortsatt er med i denne sesongen. De er utvilsomt favoritter til å sikre avansement i ettermiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media