Yeovil spiller på engelsk nivå tre. Mot United frykter treneren at spillerne blir star-struck

Har gitt selfie-nekt.

SELFIE-NEKT: Yeovil, som spiller på engelsk nivå tre, tar i dag mot Manchester Uniteds stjernegalleri. I den forbindelse er lagets trener bekymret for at spillerne skal bli star-struck. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY
SELFIE-NEKT: Yeovil, som spiller på engelsk nivå tre, tar i dag mot Manchester Uniteds stjernegalleri. I den forbindelse er lagets trener bekymret for at spillerne skal bli star-struck. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballstudio 16.30: Yeovil - Manchester United

(Dagbladet): League One-laget Yeovil møter i ettermiddag Manchester Uniteds stjernegalleri i FA-cupens tredje runde. Yeovil sliter i bunnen i det som er engelsk nivå tre, og er ikke ventet å få en enkel oppgave.

Lagets trener, Gary Johnson, har advart sine spillere mot å bli såkalt star-struck i oppgjøret, og har innført selfie-nekt.

- Jeg vil ikke at gutta skal drive og ta selfies med Wayne Rooney. Vi skal i en kamp der vi skal prøve å stoppe et av verdens beste lag. Så det kommer ikke til å tas noen selfies når jeg er i nærheten, sier Johnson til Western Gazette ifølge BBC.

Han innrømmer likevel at han er bekymret for at spillerne skal bli satt ut av United-stjernene, men at han likevel ikke kan gjøre noe med det han mener er naturlig.

- Dette er noe som kan skje bare èn gang, og noen av guttene får kanskje ikke sjansen igjen. Jeg er sikker på at de kommer til å tenke «Kan jeg få skoene til Wayne Rooney?» Du veit det kommer til å skje. Men vi må ha fokus på kampen. Det gjør ingenting etter at kampen er over, men jeg kommer til å reagere hvis spillerne bytter drakter før den tid, sier Johnson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer