Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ylvis-gutta smigret av Gamst-feiring

Danset pingvindans etter scoring.

(Dagbladet.no) Han satte inn 4-1 til ingen nytte, men Morten Gamst Pedersen feiret likevel sitt vakre hodestøt mot Malta med stil.

- Det var pingvindans. Vi var på Ylvis-showet i Oslo, og ble enige om å feire en scoring på den måten. Det var egentlig Doffen som skulle gjøre det, men jeg måtte ta ansvar, forklarte Gamsten til NTB etterpå.

Bård og Vegard Ylvisåker sto på scenen da Norge spilte, og fikk dermed ikke med seg Gamstens etterligning. Men yngstemann Bård velger å se på det som en ære.

- Veldig hyggelig! Sport og kultur forenes omsider. Det har vært en lang kamp, sier han til Dagbladet.no.

Det er imidlertid ikke første gang idrettskjendiser henter inspirasjon fra de begavete artistbrødrene.

- Hva heter han igjen, denne roeren...Tufte? Olaf Tufte! sier Bård.

I 2004 feiret en hyperaktiv Tufte OL-gullet med en seiersdans med armer og bein i alle retninger, mens han sang «Jeg er i kjempeform! Jeg er i kjempeform!»

Møttes i helikopter-butikk

HELIKOPTER-BUDDIES: Vegard og Bård Ylvisåker møtte landslagsgutta i ei helikoptersjappe i Oslo og spillerne var også på showet deres. Foto: PAUL S. AMUNDSEN
HELIKOPTER-BUDDIES: Vegard og Bård Ylvisåker møtte landslagsgutta i ei helikoptersjappe i Oslo og spillerne var også på showet deres. Foto: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer

I uka som var ble Ylvis-gutta godt kjent med landslagsgutta. Bakgrunnen er en felles interesse som landslagsgutta fikk pepper for av RBK-nestor Bjørn Hansen - modellhelikoptre.

- Vi fikk veldig god kontakt, og ble helikopter-buddies. Alle i produksjonen vår har helikopter, og vi traff hele gjengen på helikopter-sjappa. Det ble mest prat om rotorblader og lakkeringer, hevder Bård.

PINGVINDANSEN: Scoringsfeiringen til Morten Gamst Pedersen var inspirert av Ylvis-brødrene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling