Yorke: - Solskjær bedre enn meg

Dwight Yorke er glad han slipper å konkurrere mot Ole Gunnar Solskjær om en plass i United-angrepet i morgen. - Jeg kunne ikke erstattet Ole Gunnar, sier Yorke.

Med Andy Cole og Teddy Sheringham skadd enda en uke, slipper Yorke å skubbe seg på Solskjær. Men han vet at han er nødt til å gjøre akkurat det samme som nordmannen hvis han vil holde seg på laget.

For mens Yorke har vært suspendert har Solskjær sementert navnet sitt i startoppstillingen.

- Dette laget handler bare om å gripe sjansen når du får den. De betyr ingenting hvem du er hvis du ikke leverer varene. Da er du på benken eller helt ut. Dette vet Ole Gunnar alt om, sier Yorke til lokalavisa Manchester Evening Post i dag.

Yorke bruker Solskjær som et eksempel på hvordan han sjøl har tacklet å bli satt på benken i år. Når de to spiller sammen mot Newcastle i morgen, bruker egentlig United tredje- og fjerdevalgene sine på topp.

- Ole har vært i denne situasjonen flere ganger de siste årene. For meg er det første gang, og jeg finner det ofte vanskelig, sier Yorke.

Yorke sier han har trent ekstremt hardt under trekamperskarantene. Men uansett ser han det som utenkelig at han kan dytte ut Solskjær av laget den nærmeste tida.

Ifølge Manchester Evening News går Yorke så lang at han utroper nordmannen til den beste avslutteren på Old Trafford. Til og med bedre enn seg sjøl.

- Jeg kunne ikke erstattet Ole Gunnar, det kan jeg ikke forvente for tida, sier 29-åringen.