- Yorke er ikke klar

Ifølge engelsk presse er Dwight Yorke snart Middlesbrough-spiller, men Boro-manager Steve McLaren avviser at United-spissen er klar. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Middlesbrough skal være villig til å bla opp nesten 80 millioner kroner for å sikre seg spissen fra Trinidad & Tobago.

Engelske aviser skriver i dag at Yorke snart er Boro-spiller, men manager Steve McLaren går i dag ut og tilbakeviser at de har kommet så langt.

- Jeg har sett dagens aviser, men vi er ikke enig med Manchester United angående Dwight Yorke. Vi har sagt vi er interessert i å forsterke laget pg vi er fortsatt interessert i Dwight, men vi er ikke enig om noe som helst ennå, sier McLaren til klubbens hjemmeside.

McClaren kjenner Yorke fra sin tid i Manchester United. En av de som gjerne ser at Yorke kommer til Boro er stopperen Ugo Ehiogu. Ehiogu var lagkamerat med Yorke i Aston Villa.

- Jeg har snakket med Dwight og jeg har gjort så godt jeg kan for å overbevise ham om klubben. Steve McClaren jobbet med Dwight i United og er klar over hans kvaliteter, sier Ehiogu.

Middlesbrough tapte kampen om Diego Forlan, men Ehiogu er sikker på at Yorke er den rette spissen for klubben.

- Dwight har fortsatt mye å fare med. Han vil fortsatt score mål og han er den best trente spilleren i Manchester United. Hvis du ser på scoringssnittet de siste tre sesongene, ser du at han har scoret 20 mål i sesongen, sier Ehiogu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer