Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Yorke er ikke klar

Ifølge engelsk presse er Dwight Yorke snart Middlesbrough-spiller, men Boro-manager Steve McLaren avviser at United-spissen er klar. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Middlesbrough skal være villig til å bla opp nesten 80 millioner kroner for å sikre seg spissen fra Trinidad & Tobago.

Engelske aviser skriver i dag at Yorke snart er Boro-spiller, men manager Steve McLaren går i dag ut og tilbakeviser at de har kommet så langt.

- Jeg har sett dagens aviser, men vi er ikke enig med Manchester United angående Dwight Yorke. Vi har sagt vi er interessert i å forsterke laget pg vi er fortsatt interessert i Dwight, men vi er ikke enig om noe som helst ennå, sier McLaren til klubbens hjemmeside.

McClaren kjenner Yorke fra sin tid i Manchester United. En av de som gjerne ser at Yorke kommer til Boro er stopperen Ugo Ehiogu. Ehiogu var lagkamerat med Yorke i Aston Villa.

- Jeg har snakket med Dwight og jeg har gjort så godt jeg kan for å overbevise ham om klubben. Steve McClaren jobbet med Dwight i United og er klar over hans kvaliteter, sier Ehiogu.

Middlesbrough tapte kampen om Diego Forlan, men Ehiogu er sikker på at Yorke er den rette spissen for klubben.

- Dwight har fortsatt mye å fare med. Han vil fortsatt score mål og han er den best trente spilleren i Manchester United. Hvis du ser på scoringssnittet de siste tre sesongene, ser du at han har scoret 20 mål i sesongen, sier Ehiogu.

Boro avviste Boksic-bud

Alen Boksic kunne blitt Tottenham-spiller. Det bekrefter spilleren selv. Middlesbrough sa nei til et bud fra Tottenham, ifølge kroaten. - Jeg fant ut at de la inn et bud for meg, men Boro ville ikke la meg gå, sier Boksic til onefootball.com. Men 32-åringen har ikke noe i mot å bli på Riverside. - Jeg har ingenting i mot avgjørelsen. Jeg er lykkelig i Middlesbrough. Jeg vil bli her og hjelpe til at laget holder seg, sier Boksic.

Hoddle avviser Jancker-interesse

Tottenham-manager Glenn Hoddle avviser at Carsten Jancker er på vei fra Bayern München til London. - Det er ingen interesse for ham. Jeg vet ikke hvor dette kommer fra, sier Hoddle.

Liverpool ikke interessert i Kluivert

En talsmann for Liverpool FC gikk i dag ut og avviste at det er noe i ryktene om at Patrick Kluivert er på vei til Liverpool.

Hele Norges coronakart