Yorke jubler, Sir Alex raser

Bradford- Manchester United 0- 4. Anført av David Beckham og Dwight Yorke holder Manchester United stø kurs mot ligagull. Mot Bradford i går var de to involvert i det meste.

Manager Alex Ferguson var minst fornøyd av alle i United-leiren i går. Sir Alex raste etter at Yorke sannsynligvis mister Champions League kvartfinalen mot Real Madrid. Dwight Yorke risikerer å miste flere viktige United-kamper på grunn av landslagsspill for Trinidad & Tobago. Yorke er tatt ut til VM-kvalifiseringskamp mot Den dominikanske republikk og mister dermed ligakampene mot West Ham 1. april og Sunderland 15. april. Og verst av alt: bortekampen mot Real Madrid i kvartfinalen i Champions League. - Det får deg til å tenke på om det er verdt å kjøpe spillere som Dwight Yorke. Jeg kan ikke tro dette, sier Sir Alex til PA.

- Vanskelig

Dwight Yorke har scoret sju mål på sine fire siste United-kamper, og er utrolig viktig for Trinidad & Tobago. Sjøl misliker han situasjonen.

- Jeg håper vi klarer å løse denne situasjonen. Det er veldig vanskelig. Jeg må ta hensyn til mange ting, sier United-spissen.

I går strålte Yorke i United-trøya. Før pause var han et helt angrep aleine. Først sendte han de røde i ledelsen med en knallhard heading etter en David Beckham-corner. Tre minutter seinere økte Yorke ledelsen med en lur lobb og litt heldig lobb over Bradford-keeper Matt Clarke.

Regissør Beckham

Snauklipte David Beckham var også stor i går. Først la han opp til Yorkes første - før han serverte en lisse-corner til Paul Scholes som dundret inn Uniteds tredje. Punktum satte han sjøl ti minutter før slutt. Bradford-forsvaret lot Englands beste skuddbein stå aleine på 16-meters hold. Beckham takket og bukket og plasserte ballen i nettet bak Clarke.

  • United leder dermed Premier League med sju poengs margin til ligatoer Leeds. Yorkshire-klubben møter Leicester på Filbert Street i ettermiddag.
USTOPPELIGE: Dwight Yorke jubler etter en av sine to scoringer. Manchester United styrer mot et nytt seriemesterskap. Bradford er på full fart mot 1. divisjon.