Yorke vil bli i United

Dwight Yorke vil igjen ta opp kampen med Ole Gunnar Solskjær, og sa i dag at han vil bli i Manchester United resten av karrieren.

- Jeg har spilt for verdens beste klubb i årevis og ingenting kan matche det. Derfor vil jeg gjerne bli i klubben til jeg legger opp, men jeg vet jeg må gjøre meg fortjent til ny kontrakt, sa Yorke.

Andy Cole er solgt til Blackburn, mens Yorke er henvist til reservebenken av suksessduoen Solskjær/Ruud van Nistelrooy. Veien til fast plass synes i øyeblikket lang.

Likevel nektet Yorke tidligere denne uken å akseptere en overgang til Middlesbrough, noe som igjen førte til at en mulig overgang for West Hams Paolo di Canio gikk i vasken.

- Jeg har ikke noe ønske om å bli Bosman-spiller, men har hele tiden hatt en følelse av at det er dumt av meg å forlate United. Jeg er ikke grådig og egoistisk, hevder Yorke.

- Jeg har stor respekt for Alex Ferguson og United, derfor ville jeg aldri kreve mer enn jeg mener jeg fortjener. Men neste sesong er trolig en ny manager på plass i klubben, da får jeg kanskje sjansen til å starte på nytt igjen.

(NTB)