Young-dobbel da Manchester United slo Real Madrid og tok seg til finale

Møter Liverpool.

SCORET TO: Ashley Young. Foto: Tim Fuller-USA TODAY Sports
SCORET TO: Ashley Young. Foto: Tim Fuller-USA TODAY SportsVis mer

• Manchester United - Real Madrid 3- 1 (2-1)

(Dagbladet): Vanvittige 109 000 tilskuere var på plass på Michigan Stadium for å få med seg treningskampen mellom Real Madrid og Manchester United i International Championship Cup i kveld.

Manchester United var det førende laget gjennom kampen, og vant storoppgjøret 3-1.

Manchester United møter dermed Liverpool i finalen.

Fortjent ledelse Først etter et kvarter fikk vi en halvsjanse. En corner ble spilt ut i bakrom, der Darren Fletcher klinte til. Skuddet gikk en meter utenfor mål.

Manchester United dominerte i starten, og fikk også en fortjent ledelse.

Et pent angrep via Welbeck som dyttet ut til Young, som klinte til. Ballen satt i nærmeste hjørne, Real Madrid-keeper Iker Casillas nådde ikke fram.

Straffescoring Real Madrid slo imidlertid tilbake fort. United-forsvarer Keane felte Gareth Bale innenfor egen 16 meter, og spanjolene fikk straffe.

Bale, som ble felt, var også mannen som skulle ta straffen. Fra 11-meteren var han sikker, og satte ballen i nettet bak David de Gea.

Med ti minutter igjen før pause prøvde Bale seg på nytt med et brassespark. Den satt i klypene på de Gea.

FULL STADION: Manchester United og Real Madrid spilte foran 109 000 tilskuere i kveld. Foto: AP Photo/Paul Sancya
FULL STADION: Manchester United og Real Madrid spilte foran 109 000 tilskuere i kveld. Foto: AP Photo/Paul Sancya Vis mer

Ashley Young sendte United i ledelsen på nytt sekunder senere med et skudd som trolig egentlig var ment som et innlegg.

Real Madrid dominerte Gareth Bale viste seg fra en god side i andre omgang. Først hadde han et raid på venstrekanten, så kom han med en frisparksuser David de Gea fikk hendene sine på.

Real Madrid dominterte mer i andre omgang, stort sett anført av waliseren.

United hadde en trippelsjanse etter 70 spilte minutter. Det hele ble startet av Shinji Kagawa, som spilte til Hernandez. Mexicaneren slo til, og Casillas reddet. På returen kom Welbeck, og feide den over.

Ronaldo på banen Alt tydet på at Cristiano Ronaldo ikke ville spille kveldens treningskamp mot gamleklubben. Med et kvarter igjen å spille kom han på banen, til ellevill jubel fra de 109 000 tilskuerne.

Javier Hernandez ble byttet på i andre omgang, og viste seg fram. Med ti minutter la han på til 3-1 for United og satte spikern i kista.