Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Young mister cupkamp etter kollisjonen med Lloris

- Kommer til å holde ham på sidelinjen en stund.

SKULDERSKADE: Manchester Uniteds Ashley Young skadet skulderen i dette møtet med Tottenham-keeper Hugo Lloris. United mente de skulle hatt straffespark. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix
SKULDERSKADE: Manchester Uniteds Ashley Young skadet skulderen i dette møtet med Tottenham-keeper Hugo Lloris. United mente de skulle hatt straffespark. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix Vis mer

David Moyes må klare seg uten vingen Ashley Young i helgens FA-cupkamp mot Swansea på grunn av en skade.

Young kolliderte med Tottenham-keeper Hugo Lloris i kampen første nyttårsdag. Det var da han pådro seg skaden. Episoden var kontroversiell, og Moyes mente Young burde ha fått straffespark i denne situasjonen.

Young landet i hvert fall svært uheldig etter å ha stupt over Lloris.

- Det er snakk om en skade som kommer til å holde ham på sidelinjen en stund. Han pådro seg skaden i kollisjon med Tottenham-keeperen. Det som er klart er at han helt sikkert ikke spiller mot Swansea, men hvor lenge han bli ute vet jeg ikke, sier Moyes.

United-manageren hadde ikke noe nytt å si om tilstanden til spissen Robin van Persie som allerede har vært ute i seks uker. Han sliter med en strekkskade.

- Dere skal alle få beskjed med en gang van Persie er klar, sier Moyes til engelske medier.

(NTB)