Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Young vil bli historisk med Manchester United

- Jeg kunne ikke si nei, sier vingen.

AMBISIØS: Ashley Young blir en del av Manchester United-laget som skal forsvare ligatittelen kommende sesong.Foto: SCANPIX/AFP/CARL DE SOUZA
AMBISIØS: Ashley Young blir en del av Manchester United-laget som skal forsvare ligatittelen kommende sesong.Foto: SCANPIX/AFP/CARL DE SOUZA Vis mer

(Dagbladet): Manchester United bekreftet i dag at de kjøper Ashley Young fra Aston Villa, og vingen har signert en femårskontrakt med de regjerende ligamesterne.

Young selv mener tilbudet fra Alex Ferguson var umulig å avvise.

- Jeg kommer til å savne Aston Villa og supporterne. Men dette er en mulighet til å spille for en av de største klubbene i verden. Det kunne jeg ikke si nei til, sier Young til Unites TV-kanal MUTV, via NTB.

Vingen satte ny overgangsrekord i Villa da klubben hentet ham fra Watford for rundt 85 millioner kroner i 2007, nå koster han trolig rundt 130 millioner.

Og den raske 25-åringen vil til Old Trafford for å bli historisk.

- Jeg håper å bli en del av historien med United-laget som vinner den 20. ligatittelen. Jeg må bare gripe denne muligheten med begge hender, sier han.

Denne sesongen scoret Young sju mål og leverte 10 målgivende pasninger for Aston Villa. Totalt fikk han 38 mål på 190 kamper i alle turneringer gjennom drøye fire år i klubben.