«You're getting sacked in the morning»

Liverpool knust av Blackburn. Hva nå, Roy Hodgson?

Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): • Blackburn - Liverpool 3-1

Som om han ikke levde farlig fra før: Roy Hodgson må forklare et nytt pinlig tap for eiere og supportere etter at hans elever ble ydmyket av et Blackburn som manglet åtte A-spillere.

- Jeg er nedslått, bittert skuffet og frustrert, sa Hodgson etter kampen.

«You're getting sacked in the morning» sang Blackburn-fansen like etter at Benjani scoret sitt andre, og deler av Liverpool-fansen sang med like etter, ifølge The Guardian.

Foto: AP Photo/Jon Super
Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

- Vi hadde god støtte fra fansen i dag, de sang og støttet oss i hele kampen. Jeg skjønner at de er skuffet, og forstår frustrasjonen deres, sa Roy Hodgson.

Benjani scoret to mål og Martin Olsson ett for vertene. Fernando Torres hadde et mål korrekt annulert for offside, og selv om Steven Gerrard reduserte for Liverpool i den andre omgangen, bomma han på straffe ti minutter før slutt da han kunne gitt Liverpool nytt håp om ett poeng.

- Vi får to baklengs i en periode av kampen der vi presser. Vi var veldig skuffet da vi gikk inn til pause, sa Hodgson og la til:

- Om Gerrard hadde scoret på straffa kunne vi kanskje reddet stumpene, sa Hodgson etter kampen.

Foto: AP Photo/Jon Super.
Foto: AP Photo/Jon Super. Vis mer

Klubben har ikke hatt en like dårlig bortestatistikk på 57 år; Én fattig seier og syv tap på ti bortekamper har det blitt. Selvfølgelig alt annet enn godt nok for den tradisjonsrike klubben, som nå er fire poeng fra en nedrykssplass.

På pressekonferansen etter kampen ville ikke Hodgson svare på spørsmål om egen stilling. Seansen varte bare i et par minutter før Hodgson gikk.

- Jeg vil ikke snakke om det, for åpenbart er jeg deprimert nok med prestasjonen og resultatet i dag. Jeg har intet å si og akter ikke å svare på spørsmål om dette, sa han.

Ryktene skal ha det til at Liverpool-eierne allerede har begynt jakten på en ny manager. Søndag møter de erkerival Manchester United i FA Cup-en, og spørsmålet er da om det er Roy Hodgson som leder spillerne ut på banen.