Youtube-sensasjon lærte Liverpool-spillerne frisparktriks

Se Bas vise Balotelli hvordan frispark skal slås.

(Dagbladet): Husker du Bas van Velzen? I desember kom videoen hvor nederlenderen på spektakulært vis satte frispark etter frispark kontant i mål.

Nå har hobbyspilleren og Youtube-sensasjonen gjort seg bemerket igjen. Denne gang hos Liverpool.

Der ble han presentert som en som fikk være med fordi han hadde vunnet en konkurranse for å få reaksjonene deres da han hamret frispark etter frispark i mål.

- De så meg, en litt overvektig kar, og de visste ikke helt hva de skulle tro. Deretter så de frisparkene mine og begynte å klappe, forteller van Velzen til Daily Mirror.

Se nederlenderens fantastiske frispark øverst i denne saken.

Avisa har også videodokumentert møtet hvor Mario Balotelli, Rickie Lambert, Lazar Markovic og Fabio Borini er forsøker å matche van Velzens frispark. Det var det bare Balotelli som var i nærheten av å klare, ifølge nederlenderen.

- Jeg scorte på fem eller seks av mine åtte skudd, Balotelli gjorde det samme, han hadde ett fantastisk skudd, men også ett som var håpløst, utbryter van Velzen.

Han forklarer også at Lambert var nysgjerrig på hvordan man slår frispark med samme teknikk som Cristiano Ronaldo, men svaret inspirerte ikke angriperen.

- Jeg svarte ham, og han sa han ville brekke ankelen om han gjennomførte det, sier van Velzen.

Og hvordan nederlenderen avsluttet økta etter å ha briljert på Liverpools treningsfelt? Vel, han gjorde som Balotelli selv og viste fram ei t-skjorte med «Why always me?»