I PRAKTSLAG: Cristian Bolaños (t.h.) scoret to perlemål mot Brann på Sør Arena.Foto: Digitalsport
I PRAKTSLAG: Cristian Bolaños (t.h.) scoret to perlemål mot Brann på Sør Arena.Foto: DigitalsportVis mer

- Ypperlig Bolaños

Dunket inn to praktmål da Start slo Brann 3-1.

|||• Start - Brann 3-1.

Cristian Bolaños dunket inn to flotte scoringer da Start ydmyket Brann med 3-1 i Kristiansand søndag.

- Bolaños er litt av og på, men i dag var han ypperlig, sa Start-trener Knut Tørum etter en flott innsats av sørlendingene.

26-årige Bolaños, som kom til Start fra den danske klubben OB, vartet opp med storspill og fikk følge av Espen Børufsen og Espen Hoff. Dermed var det trykk og angrepsvilje hos formlaget Start. I tillegg hadde klubben Kenneth Høie som spilte en praktkamp aller bakerst.

Etter 12 poeng på de fem siste kampene, er Kristiansand-laget med i medaljekampen for fullt. Spillerne har selvtillit, men mener det er for tidlig med et slikt mål.

- Vi har lyst på medalje, men snakker ikke om det ennå, sa unggutten Mads Stokkelien som satte inn 1-0 på straffespark i det 21. spilleminutt etter at Espen Hoff ble felt av Branns keeper og kaptein Håkon Opdal.

To på ett minutt Ett minutt senere scoret Bolaños sitt første mål for dagen og 20 minutter ut i annen omgang inviterte han til show og moro da han driblet seg tvers igjennom gjestenes forsvar, dundret ballen i mål bak Opdal, og sørget for 3-0-ledelse.

Start-trener Tørum mente spillerne kjempet godt og hadde god arbeidsmoral.

- Gutta står opp og har en rekke gode avslutninger. Dessuten var vi sterke i duellspillet, sa Tørum til TV 2 Sport.

Sentral trio sviktet For Brann-spillerne var det lite som nyttet. Verken Erik Huseklepp, Petter Vaagan Moen eller Eirik Bakke spilte opp til vanlig standard, og i den første timen skapte de svært lite framover. Sluttspurten fra bergenserne kom på et tidspunkt da kampen for lengst var kjørt. Trøstemålet satte Huseklepp inn på straffe tre minutter før slutt.

- Start tok en fortjent seier. Vi skapte lite framover og slapp inn det jeg kaller for billige mål, sa Branns trener Rune Skarsfjord.

(NTB)