Ruben Yttergård Jensen lånes ut til Kaiserslautern

Yttergård Jenssen går til gamleklubben

Ruben Yttergård Jenssen lånes ut fra Groningen til gamleklubben Kaiserslautern i 2. Bundesliga ut inneværende sesong.

TIL GAMLEKLUBBEN: Ruben Yttergård Jenssen lånes ut til Kaiserslautern. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TIL GAMLEKLUBBEN: Ruben Yttergård Jenssen lånes ut til Kaiserslautern. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kaiserslautern, som befinner seg på andre nivå i tysk fotball, bekrefter selv avtalen på sine nettsider. Det samme gjør hovedpersonen på sin Instagram-konto.

Yttergård Jenssen vender dermed tilbake til klubben han forlot sommeren 2016. Tromsøværingen ble da hentet gratis til Groningen etter at kontrakten hans med Kaiserslautern utløp.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i Kaiserslautern. Jeg hadde ikke tenkt verken på klubbskifte eller et utlån, men så ringt Boris Notzon og viste stor interesse. jeg snakket så med treneren og hørte på hans planer, og de likte jeg godt, sier Yttergård Jenssen.

- Denne klubben betyr fortsatt mye for meg, og sammen med familien ser jeg fram til den kommende tiden. Alle vet at vi har en veldig vanskelig oppgave foran oss, men sammen med fansen vil vi gjøre alt for å berge plassen i ligaen, tilføyer han.

29-åringen spilte for Kaiserslautern i tre sesonger fra 2013 til 2016. Nå hentes han tilbake i et forsøk å ruste opp spillerstallen for å unngå nedrykk til tredje nivå i tysk fotball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer