Z på maken

LILLESTRØM: Helt siden OL i Sydney, har Clayton Zane vært ute av landslagsdiskusjonen i Australia. Men overgangen til LSK, har gitt ham tilbake landslagsplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Du vet. Ledelsen for landslaget følger godt med på hva spillerne presterer ute i Europa, sier Zane og smiler fornøyd.

Han regner med å bokføre flere landskamper enn de ni han har fra før når Australia skal ut i åttenasjoners-turneringen Confederation Cup. Mostanden er god. Frankrike, Mexico og Sør-Korea, står på motsatt banehalvdel når VM-arenaene i Sør-Korea skal testes før neste års VM-sluttspill. Dermed blir det møte med verdensmestrene, anført av Barthez, Zidane og Henry.

Target-man

- Hvordan blir det å skulle overliste Fabien Barthez?

- Det blir gøy det, spennende, gliser Zane.

For han regner med å starte en del av kampene. Leeds-spissen Mark Viduka har meldt forfall til turneringen. Også Harry Kewell er usikker på grunn av en nært forestående fødsel.

- Viduka blir definitivt ikke med. Kewell vet jeg ingenting om. Jeg tror at flere ferske spillere vil få muligheten til å vise seg fram. Hvis trenerne trenger en target-man, så regner jeg med å få sjansen.

Og Australias trener Frank Farina sier til FIFA.com at han trenger å finsikte hver eneste kandidat før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot New-Zealand senere i juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer