Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zagallo får skyllebøtte av Pelé

Torino: Fotball-legenden Pelé legger mye av skylda på Brasils trener Mario Zagallo for Ronaldos mislykkede VM-finale. - Ronaldos problem var mer psykisk enn fysisk, skriver Pelé i det italienske magasinet Tuttosport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronaldo har slitt med en kneskade siden sommerens VM-sluttspill i Frankrike, og har bare spilt seks hele kamper denne sesongen. I 23 av 38 kamper har han ikke engang vært i Inter-troppen.

- Zagallo innrømmet at det var feil å la Ronaldo spille 90 minutter i VM-finalen. Det var åpenbart at han ikke var frisk, mener Pelé.

Ronaldo har på grunn av skadeproblemer sagt nei til å spille en testimonial for Johan Cruyff i Barcelona.

- Jeg vil ikke reise til Barcelona i forbindelse med Cruyff-kampen. Jeg er stolt over invitasjonen, men jeg er fortsatt ikke restituert og blir værende i Milano, sier han.

Trolig går Ronaldo glipp av begge kvartfinalekampene i mestercupen mot Manchester United. Hjemmekampen på San Siro 17. m ars er det imidlertid et visst håp om at han skal greie.

(NTB-AFP)