Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zaha benekter forhold med United-manager Moyes' datter

Skal angivelig være grunnen til lite spilletid.

BENKESLITER: Manchester United's Wilfried Zaha benekter forhold til managerens datter. Foto: AFP/NTB Scanpix.
BENKESLITER: Manchester United's Wilfried Zaha benekter forhold til managerens datter. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer

I sosiale medier spekuleres det i at Manchester United-vingen Wilfried Zahas manglende spilletid skyldes at han har innledet et forhold med manager David Moyes' datter.

Noe som er blank løgn, ifølge Zaha selv. Spilleren som ble kjøpt for 15 millioner pund har fått svært få innhopp for Manchester United. Han har bare spillt en gang fra start siden overgangen til Manchester United.

- Jeg har verken datet eller i det hele tatt møtt David Moyes' datter. Det er ikke grunnen til at jeg ikke har spilt kamper, skrev han på sin Twitter-konto fredag.

- Jeg ønsker å stoppe alle disse falske beskyldningene. Jeg kommer til å spille for Manchester United når manageren føler at jeg er klar, la han til før han senere slettet Twitter-meldingene.

Zaha har fått to landskamper for England, men ikke en eneste seriekamp for United siden overgangen fra Crystal Palace. Det er dette som har fått «onde tunger» til å hevde at Moyes har problemer med 21-åringen på det private plan.

Ifølge The Telegraph er det forventet at Wilfried Zaha blir utlånt til en annen klubb i overgangsviduet i januar, for å få mer spillerfaring før han før tillit på Old Trafford.

NTB