OVERGANGSSAGA MOT SLUTTEN? Supertalentet Wilfried Zaha (t.v.) er nær en overgang til Manchester United. Her blir 20-åringen forsøkt stoppet av Stokes Robert Huth i FA-cupens tredje runde. Foto: SCANPIX/AFP/CARL COURT
OVERGANGSSAGA MOT SLUTTEN? Supertalentet Wilfried Zaha (t.v.) er nær en overgang til Manchester United. Her blir 20-åringen forsøkt stoppet av Stokes Robert Huth i FA-cupens tredje runde. Foto: SCANPIX/AFP/CARL COURTVis mer

Zaha enda nærmere Manchester United

Klubbene enige, ifølge britiske medier.

Stjerneskuddet Wilfried Zaha (20) er nær en overgang til Manchester United.

Ifølge britiske medier er United enig med Crystal Palace om en overgangssum for 20-åringen. Klubben skal først betale 10 millioner pund (88 millioner kroner), men summen kan øke med ytterligere 5 millioner pund hvis Zaha blant annet når et visst antall kamper for United.

Hvis overgangen går i orden, er planen at Zaha skal lånes tilbake til Crystal Palace ut sesongen.

Det er ventet at 20-åringen skal gjennomføre en legesjekk hos United i løpet av denne uken. Han skal være enig med klubben om en kontrakt med varighet på fem og et halvt år.

Zaha er født i Elfenbenskysten, men han flyttet til England som fireåring og har spilt hele sin aktive karriere i Crystal Palace. Han debuterte på førstelaget i mars for snart tre år siden. I november i fjor fikk han sin debut på det engelske landslaget.

Manchester United leier ut spissen Federico Macheda (21) til tyske Stuttgart.

Leieavtalen gjelder ut sesongen. Stuttgart møter serieleder Bayern München i Bundesligaen søndag.

Macheda har spilt 22 seriekamper for United og scoret fire mål. Kontrakten hans med klubben går ut neste år. Italieneren har tidligere vært leid ut til Sampdoria og Queens Park Rangers.

(NTB)