Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zahid erstatter «Moi» i landslagstroppen

Ghayas Zahid er endelig inne i den norske landslagsvarmen. Kypros-proffen blir erstatter for en skadd Mohamed Elyounoussi.

FÅR SJANSEN: Ghayas Zahid er kalt inn i den norske landslagstroppen til kampene mot Island og Panama. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FÅR SJANSEN: Ghayas Zahid er kalt inn i den norske landslagstroppen til kampene mot Island og Panama. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Det opplyser Norges Fotballforbund på Twitter onsdag kveld. Zahid slutter seg til troppen som torsdag reiser til Island.

- Det føles bra å få være med. Jeg er motivert og gleder meg, skriver Zahid i en SMS til Nettavisen.

Zahid har tidligere stilt seg undrende til hvorfor han ikke har fått sjansen på A-landslaget. Oslo-gutten står med kamper for Norge på U19- og U21-nivå.

- De ringte meg tidligere i dag, og det var litt sjokkerende. Jeg hadde ikke helt forventet den akkurat nå, forteller han.

23-åringen forlot Vålerenga til fordel for kypriotiske APOEL Nikosia i fjor sommer. Han tok del i samtlige av klubbens gruppekamper i mesterligaen.

Norge møter Island i Reykjavik lørdag, mens Panama venter på Ullevaal stadion onsdag neste uke. Begge motstanderne skal spille i VM.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media