Zahid tomålsscorer i APOEL-seier

Oslo-gutten Ghayas Zahid gjorde kampens to første mål da APOEL Nikosia vant 3-1 borte mot byrival Omonia i den kypriotiske toppdivisjonen i fotball fredag.

SCORET TO: Ghayas Zahid, her fra et oppgjør mot Tottenham i Champions League. Foto: NTB Scanpix
SCORET TO: Ghayas Zahid, her fra et oppgjør mot Tottenham i Champions League. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

23-åringen sendte APOEL i føringen i det 66. minutt. Han doblet til 2-0 ti minutter senere.

Det ble spenning igjen da Praxitelis Vouros satte ballen i eget nett kort tid etter, men helt på tampen trygget Georgios Efrem gjestenes annen strake seier.

– Det føltes helt fantastisk. Dette var det første Nikosia-derbyet mitt, og med to mål kunne det ikke blitt bedre. Det var en veldig god opplevelse, en ekstrem stemning på tribunen, og man ser hvor mye denne kampen betyr for fansen. Så det var ekstra deilig å vinne, sier Zahid til Nettavisen.

Zahid forlot i sommer Vålerenga og norsk fotball til fordel for et utenlandseventyr på Kypros. Med APOEL har nordmannen fått prøvd seg i mesterligaen mot storlag som Real Madrid, Tottenham og Borussia Dortmund.

I den hjemlige serien har derimot Nikosia-klubben slitt uvanlig mye. APOEL tapte tre av sine seks første oppgjør. I øyeblikket ligger Zahid og lagkameratene på fjerdeplass med 17 poeng. Det skiller seks poeng opp til tabelltoppen. Både AEK Larnaka og Anorthosis står med 23 poeng, men begge har spilt to kamper mer enn APOEL.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer