Norge tok lagsølv i åpen klasse

Zahl Pedersen i tårer da Norge avsluttet med lagsølv

Norge avsluttet årets Paralympics med sølv i stafett. På sidelinja sto en rørt Cato Zahl Pedersen, som er stolt over de norske prestasjonene i årets Paralympics.

ELLEVILL JUBEL: Det oppsto ville jubelscener da Norge tok lagsølv. Her er Nils-Erik Ulset og Eirik Bye. Foto: Geir Owe Fredheim / Norges Idrettsforbund
ELLEVILL JUBEL: Det oppsto ville jubelscener da Norge tok lagsølv. Her er Nils-Erik Ulset og Eirik Bye. Foto: Geir Owe Fredheim / Norges Idrettsforbund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PYEONGCHANG (Dagbladet): - Jeg er så stolt over hvordan Norge framstår i både mixed og åpen stafett. Jeg begynner å grine for jeg er så glad, sier Cato Zahl Pedersen til Dagbladet.

En rørt Paralympics-sjef fikk se Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye, sammen med ledsager Arvid Nelson, gå inn til sølv i åpen stafett.

Norge står dermed igjen med totalt åtte medaljer fra årets Paralympics, noe som er det beste siden 2002 og dobbelt så mange som i Sotsji for fire år siden.

- Paralympics i Pyeongchang 2018 har vært et utrolig suksessfullt mesterskap for oss. Vi har nådd målene våre. Først hovedmålet på sju medaljer inkludert én lagmedalje, så fikk vi én bonus i dag. Det var ikke opplagt, men den kom, sier Zahl Pedersen.

- Moro å gjøre det sammen

- Når de presterer såpass bra i OL og det er vår tur i Paralympics, så har man ikke noe lyst til å være noe dårligere. Nå har vi gjort det bra i begge mesterskapene. Jeg syns Norge skal være fornøyde med både OL og Paralympics, sier Håkon Olsrud til Dagbladet.

​- Dette var jævlig godt. Enkelt og greit, sier Nils-Erik Ulset til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer