Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zajic klar for ny Tippeliga-klubb

Forlater Vålerenga.

BYTTER KLUBB: Bojan Zajics kontrakt med Vålerenga gikk ut etter forrige sesong. I dag ble det klart at han skal spille de to neste årene i Sarpsborg 08. Her fra en tidligere kamp mellom de to lagene.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
BYTTER KLUBB: Bojan Zajics kontrakt med Vålerenga gikk ut etter forrige sesong. I dag ble det klart at han skal spille de to neste årene i Sarpsborg 08. Her fra en tidligere kamp mellom de to lagene. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Før jul ble det hevdet at Bojan Zajic (33) nærmet seg en overgang til Sarpsborg 08. I dag bekreftet klubben at 33-åringen har skrevet under en toårskontrakt med blåtrøyene.

- Sarpsborg 08 har gleden av å kunne presentere Bojan Zajic som sitt nye tilskudd til klubben. Zajic kommer senest fra spill i Vålerenga, og skriver under en toårskontrakt med Sarpsborg 08, melder klubben på sin egen hjemmeside.

Midtbanespillerens kontrakt med Vålerenga gikk ut etter forrige sesong, og Sarpsborg 08-trener Brian Deane får dermed sin mann vederlagsfritt.

Zajic kom til norsk fotball og Vålerenga i 2007. Serberen ble cupmester i 2008 og tok sølv i Tippeligaen i 2010 med hovedstadslaget.