Zajic klar for tre år i Vålerenga

Klubben benytter kjøpsopsjonen.

Vålerenga ble i dag enig med Partizan Beograd om å benytte opsjonen klubben hadde på Bojan Zajic, som har vært i klubben på leiekontrakt denne høsten.

Zajic knytter seg til VIF de neste tre sesongene.

Sportslig leder Jan-Erik Aalbu er godt fornøyd med å ha fått på plass en permanent overgang for midtbanespilleren, som kom til klubben på lån i sommer, selv om han tidligere uttalte at de ville vente med å ta avgjørelsen til en ny hovedtrener var på plass. Nå har han skrevet en kontrakt som strekker seg til 30. november 2011.

- Vi måte benytte oss av opsjonsavtalen vi hadde innen 15. november. Trenerteamet og vi andre rundt spillergruppen har vært fornøyde med det Bojan har prestert, og han har helt klart tatt med seg noen kvaliteter som vi ikke har i spillergruppen fra før, sier Aalbu til vif-fotball.no.

(NTB)

KJØPT I DAG: Bojan Zajic blir i Vålerenga på permanent basis etter å ha vært på lån siden i sommer. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
KJØPT I DAG: Bojan Zajic blir i Vålerenga på permanent basis etter å ha vært på lån siden i sommer. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix Vis mer