Zamorano og Salas opp mot Brasil

Chile avanserte til åttedelsfinalen med et hardt tilkjempet poeng mot Kamerun i gruppe B i dag. Ivan Zamorano og Marcelo Salas har løftet laget videre på en imponerende måte. Nå venter Brasil i neste kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Salas innrømmer at Brasil ikke akkurat blir det letteste laget å slå.

- Selvfølgelig får vi en tøff motstander, men vi må beholde gnisten og gå for seier, sa Salas.

Landslagssjef Nelson Acosta må unnvære Francisco Rojas, Nelson Parraguez og Moises Villarroel i åttedelsfinalen. Det betyr en del impovisasjon fra Acostas side.

- Ingen ønskemotstander akkurat. Likevel vil jeg love Brasil en hard kamp om videre avansement, sa Acosta som foreløpig ikke helt vet hvordan opplegget blir uten Rojas, Parraguez og Villarroel. Alle tre fikk gult kort nummer to, og automatisk en kamps karantene, på Stade de la Beaujoire tirsdag kveld.

I oppgjøret mot Kamerun måtte Chile jobbe knallhardt for et uavgjort resultat. Selv med ti mann i nesten 45 minutter og med ni mann de siste fem, klarte Kamerun å komme til flere farlige angrep mot Chiles mål.

Fikk marsjordre

Chile tok ledelsen etter 21 minutter da midtbanespilleren Jose Sierra fyrte av et frispark med venstrebeinet, over Kameruns mur av spillere og i nettmaskene.

I andre omgang fikk Rigobert Song marsjordre i det 52. minutt etter sitt andre gule kort i kampen, og Kamerun var nede på ti spillere. Like fullt klarte de å utlikne Chiles ledelse fire minutter senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer