Zane: - Helt herlig!

Lillestrøm slo Lyn på en dårlig dag og holder følge med RBK i kampen om seriegullet. De kan takke særdeles effektive Clayton Zane.

Et tydelig rustent Lillestrøm-lag slet med Lyn etter spillepausen på to uker, men heldigvis for gutta fra stasjonsbyen var Clayton Zane på hugget.

Med hans enkle scoring etter bare tre minutter fikk gjestene roen de trengte.

- Helt herlig! Jeg var litt usikker på formen etter pausen, men jammen satt den ikke igjen. En fin scoring, og så med venstrebeinet. I kveld blir det en hyggelig familiemiddag, sa Clayton Zane til NTB.

Topplaget hadde også den nødvendige flaksen og defensiv trygghet nok til å ro trepoengeren i land. Mot slutten hadde LSK kontroll.

- Vi har til nå klart å kopiere litt av det Rosenborg gjør. De taper svært sjelden på bortebane, får alltid med seg minst ett poeng. Og rett som det er vinner de på dårlige dager, sier Zane.

Runar Berg hadde Lyns farligste tilbud før hvilen. Han testet venstrebeinet fra 25 meter, men markkryperen traff stolpen. Sekunder før pause knallet Håkonsen ballen hardt i tverrliggeren.

Lyn var med takket være knallhard jobbing, men da Mohammed Ouseb ble utvist raknet laget og LSK tok helt over.

Arild Sundgot dundret inn 2-0 fem minutter før slutt, en herlig suser fra 25 meter, og gjorde kvelden hyggelig for kanarifuglene. Lyn kjenner pusten fra de andre bunnlagene i nakken.

- Nå blir det middag med familien. Mamma og pappa satt sammen med kanarifansen og hadde det sikkert topp. Jeg gleder meg til å snakke med dem, sa Zane og løp i dusjen.

(NTB)